ΧΤΙΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΙΑΣ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Πολλοί άνθρωποι, ειδικά νέοι επιχειρηματίες επενδύουν χρήματα για το τέλειο design της ιστοσελίδας τους, του ηλεκτρονικού καταστήματος και των προϊόντων τους, δουλεύουν το marketing την τύχης και ευχής και ανεβάζουν στην κυριολεξία ό,τι τους έρθει στο μυαλό ελπίζοντας να στοχεύσουν τους πάντες στο διαδίκτυο και εύχονται να πουλήσουν! Το χειρότερο απ’ όλα είναι όταν τους βλέπω να πετούν κυριολεκτικά τα χρήματά τους στα σκουπίδια δημιουργώντας χορηγούμενες διαφημίσεις τη μία πάνω στην άλλη χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο ολοένα και μεγεθύνεται, ειδικά μετά τις επιδοτήσεις που δίνονται σε επιχειρηματίες οι οποίοι νομίζουν ότι είναι αρκετό να έχουν ένα τέλειο και μοντέρνο website ή e-shop για να προσελκύσουν πελάτες και να ξεπουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Μη νομίζετε ότι σας κατηγορώ, καλοί μου, αντιθέτως! Σας μιλάω από την ίδια θέση που βρισκόμουν κι εγώ πριν μερικά χρόνια και είχα κάνει παρόμοια λάθη, μη σας πω και χειρότερα! Τουλάχιστον κάποιοι που έχουν πάρει επιδότηση μπορεί να την επένδυσαν σωστά, σε έμπειρους και εξιδεικευμένους site builders, ενώ εγώ ούτε αυτό δεν έκανα! Με αποτέλεσμα, τα πρώτα 2 χρόνια, να έχω ένα υπέροχο website στο διαδίκτυο και να αναρωτιέμαι συνεχώς «ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΛΑΤΕΣ;» Ώσπου μέσα από τους κύκλους της βιομηχανίας των γάμων άκουσα να γίνεται συζήτηση και συνεχή αναφορά στον «Ιδανικό Πελάτη», για «Στρατηγική Μάρκετινγκ» και έβλεπα άλλες απόφοιτες της ίδιας σχολής wedding planners να έχουν υπέροχα αποτελέσματα και υπέροχους γάμους! Τότε άρχισα να ψάχνομαι σοβαρά για να μάθω τι είναι όλα αυτά που δεν ήξερα! Ήθελα να μάθω τον τρόπο με τον οποίο θα έφερνα στην Ελλάδα γάμους με μεγάλα budget ή έστω αυτά που ήθελα εγώ για να μπορέσω να αφήσω μια και καλή την εργασία μερικής απασχόλησης σαν μαγείρισσα και barista στο καφέ, για να δουλεύω από το σπίτι μου γύρω από την οικογένεια μου!

Είχα πάρει πλέον την απόφαση ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσω την επιχείρησή μου στην επιτυχία. Έτσι άρχισα να ψάχνω δωρεάν πληροφορίες παντού! Ό,τι δωρεάν υλικό υπήρχε στο διαδίκτυο το είχα κατεβάσει, είτε αφορούσε στρατηγικές μάρκετινγκ είτε ασκήσεις ιδανικού πελάτη και βέβαια το αποτέλεσμα ήταν να χαθώ, να μπερδευτώ, να μην ξέρω από που να ξεκινήσω και τι πρέπει να κάνω. Στο τέλος κατάλαβα ότι για να μάθω πώς θα πετύχω και να γλιτώσω πολύτιμο χρόνο έπρεπε να επενδύσω σε coach η οποία θα μου έδειχνε με ξεκάθαρο τρόπο βήμα βήμα τα πράγματα που έπρεπε να κάνω αλλά κυρίως το ΠΩΣ θα τα κάνω όλα και να τα βάλω σε μία σειρά έτσι ώστε να αρχίσει η επιχείρησή μου να φέρνει τα αποτελέσματα που λαχταρούσα να έχω στην ζωή μου.

Έτσι λοιπόν σταμάτησα να ψάχνω παντού δωρεάν πληροφορίες και επένδυσα στον εαυτό μου ώστε να μάθω όλα τα απαραίτητα βήματα που χρειαζόταν να κάνω για να φτάσω την επιχείρησή μου στην επιτυχία, κάτι που επανέλαβα για δεύτερη φορά ακολουθώντας την ίδια στρατηγική μέθοδο και στη δεύτερη επιχείρηση που έχω και που όλοι σας είστε ζωντανοί μάρτυρες για την επιτυχία της.

Αυτό που πέτυχα με την coach μου σε διάστημα 3 μηνών δεν θα μπορούσα να το κάνω μόνη μου ούτε σε 5 χρόνια! Η γνώση, η υποστήριξη, η ενθάρρυνση αλλά και η αυστηρότητα όταν δεν ολοκλήρωνα κάποια εργασία είναι αυτά που με βοήθησαν να φτάσω την επιχείρησή μου στην επιτυχία ή ακόμα και επιτυχίες που έχω σήμερα.

Η coach με βοήθησε να έχω ένα ξεκάθαρο όραμα αλλά κυρίως πλάνο δράσης το οποίο ακολουθούσαμε μαζί και θυμάμαι όταν πολλές φορές της έλεγα ότι δεν βλέπω αποτελέσματα,  να μου απαντάει «συνέχισε τη δουλειά σου, μη σταματάς, τα πας πολύ καλά, θα έχεις αποτέλεσμα, έχε υπομονή, μπορεί να σου πάρει λίγο παραπάνω αλλά πίστεψέ με θα φτάσεις στην πηγή». Ειλικρινά, την ευγνωμονώ γι’ αυτά της τα λόγια που με έκαναν να συνεχίσω την προσπάθεια παρά τις οικονομικές δυσκολίες που είχαμε σαν οικογένεια, τη μικρή αμφιβολία του συζύγου μου για την επένδυση που είχα κάνει (5000 λίρες ήταν αυτές, δεν το λες και λίγο) και προς το τέλος της τρίμηνης συνεργασίας μας ήρθαν ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ! Τέλος Οκτωβρίου του 2017 πήγα για τελευταία φορά στην part time δουλειά μου και από τότε ασχολούμαι μόνο με τις επιχειρήσεις μου. Σήμερα, με περηφάνεια μπορώ να πω ότι έχω ένα περισσότερο από αξιοπρεπές εισόδημα και συμβάλλω τα μέγιστα στην οικογένειά μου.

Σταμάτησα λοιπόν να ψάχνω δωρεάν πληροφορίες και επένδυσα με χρήματα και χρόνο για να μάθω όλα όσα γνωρίζω για την online επιχειρηματικότητα. Από τα θεμέλια μέχρι την ανάπτυξή της. Σπούδασα και πήρα τα πτυχία μου στο NLP, Business Coaching, Sales Psychology, Online Course Launching. Δεν έμεινα στην εμπειρία που είχα αποκτήσει με τα βήματα που είχα κάνει η ίδια αλλά επένδυσα στο να μάθω πώς μπορώ να βοηθήσω κι άλλους σαν εμένα να πετύχουν με τη σειρά τους.

Και σήμερα σας δίνω την ευκαιρία να μάθετε από μένα όλα τα μυστικά μίας επιτυχημένης επιχείρησης ανοίγοντας σύντομα τις εγγραφές στο ομαδικό μου πρόγραμμα «12 Βήματα Για Πληρότητα Κρατήσεων & Υπεροχή» μέσα από το οποίο σας βοηθάω να βάλετε γερά θεμέλια για μία μακρο-βιώσιμη online επιχείρηση.

Πριν ανοίξουν οι πόρτες εγγραφής θα διεξάγω μία 4ήμερη πρόκληση για να δείτε τον τρόπο που διδάσκω, να αποφασίσετε εάν σας αρέσει αλλά κυρίως για να σας δώσω ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα μέσα από την ίδια πρόκληση! Να σας αποδείξω πως ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας μπορούμε να το πετύχουμε! Η πρόκληση αυτή αφορά ΜΟΝΟ γυναίκες επιχειρηματίες και Start Ups επιχειρήσεων και θα λάβει χώρα στην κλειστή ομάδα «Λαμπρή Επιχειρηματίας και Μαμά  group» στο Facebook. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην πρόκληση ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βλέπετε!

http://bit.ly/challenge3secrets4success

Θα χαρώ να σας έχω μαζί μου. Άννα

Απάντηση