ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ONLINE ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Είναι πραγματικά μια επίκαιρη ερώτηση, όπου ως εκπαιδεύτρια επιχειρηματικής επιτυχίας και ελευθερίας, με ρωτάνε σε καθημερινή βάση οι πελάτες μου αλλά και το κοινό μου μέσα στις ομάδες μου στο Facebook (Λαμπρή Επιχειρηματίας & Μαμά και το Κατάκτησε το club) για το “πώς μπορούν να έχουν επιτυχημένες πωλήσεις στο διαδίκτυο”.

Προτού όμως σας απαντήσω θέλω να σας ενημερώσω ότι η συμπεριφορά των αγοραστών στο διαδίκτυο δεν διαφέρει καθόλου από εκείνη των αγοραστών σε φυσικό κατάστημα. Τι εννοώ; Όσες με ακολουθείτε με έχετε ακούσει πολλές φορές να λέω ότι, είτε έχουμε φυσικό κατάστημα είτε διαδικτυακό, ο πελάτης ΠΑΝΤΑ θα αγοράσει από τον άνθρωπο που του αρέσει η συμπεριφορά του, η εξυπηρέτηση του, από αυτόν που θα τον κάνει να αισθανθεί όμορφα, από τον επιχειρηματία που θα του δείξει σεβασμό, εκτίμηση και αξία. Οι άνθρωποι αγοράζουν από ανθρώπους!

Έτσι λοιπόν, για να έχετε πετυχημένες διαδικτυακές πωλήσεις θα πρέπει να ακολουθήσετε τους παρακάτω πολύ σημαντικούς κανόνες:

Α) Θα πρέπει να χτίσετε προσωπικές επαφές με το κοινό σας.

Β) Δείξτε το πρόσωπο σας! Δείξτε τον αληθινό εαυτό σας. Να είστε αυθεντικές

Γ) Δώστε στο κοινό σας σημαντικές πληροφορίες, δώστε του αξία, δείξτε ότι τους σέβεστε και πώς πράγματι θέλετε να τους βοηθήσετε.

Αυτά τα παραπάνω βήματα-κανόνες θα σας βοηθήσουν να χτίσετε τον παράγοντα του (KNOW – LIKE – TRUST) να σας γνωρίσουν καλύτερα, να τους αρέσετε και να ταυτιστούν μαζί σας αλλά κυρίως να σας εμπιστευτούν ως ειδικούς στον τομέα σας. Έτσι, όταν έχετε κάτι να πουλήσετε να κάνουν το προϊόν σας ανάρπαστο εντελώς αβίαστα! Χωρίς μεθόδους επιθετικής πώλησης.

Επομένως, μην είστε απρόσωπες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο και χτίσετε προσωπικές επαφές με το κοινό σας.

Εάν βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες, μπορείτε να τις κοινοποιήσετε σε φίλους για να τους βοηθήσετε με την σειρά σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Άννα

Απάντηση